Луната е в знак Овен от 07:15ч на 22 февруари до

...
Луната е в знак Овен от 07:15ч на 22 февруари до
Коментари Харесай

Каквото и да правите, най-важното е да не бъдете пасивни и статични

Луната е в знак Овен от 07:15ч на 22 февруари до 10:30ч на 24 февруари

Емоционалното напрежение може да се усили, поражда импулсивност. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Днес компромисът надали е вероятен. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди.

Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, мощно осветяване. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

Лунен календар: продължава 2 лунен ден до 08:36ч на 22 февруари

Следва 3 лунен ден от 08:36ч на 22 февруари до 08:58ч на 23 февруари

Лунният сърп стартира да се демонстрира. Младата Луна споделя своята сила с природата, хората и животните. От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова рисков.

Символ на деня е гепардът. Той поддържа хората, които се стремят настойчиво към задачите си, само че внимавайте въпреки това да се превърнете в обект на неспокойствие и яд на някого.

Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Основната характерност на деня е динамичността. Каквото и да вършиме, най-важното е да не бъдете пасивни и статични. Дайте излаз на вътрешната сила, насочете я към креативен изяви. Благородните действия ще се върнат към вас неведнъж.

Добре  е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина се старайте да сте сдържани и да се самоконтролирате, да не проявявате персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, евентуално имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства.

Придържайте се към най-много самообладание и успокоение. Проявявайте схващане към околните и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сексуалните сили в този момент са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР